Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
    Nederlands Engels Duits
Overzet nachtbril Flip Up zwart mat (XL) 5 9
€ 29,95* € 24,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Overzet nachtbril Flip Up zwart mat van het merk Eurodeal. Deze fitover heeft een mat zwart montuur met gele glazen. Casual. Maat XL. Inclusief: softbag.

Deze overzetbril past wanneer de afmetingen van uw eigen bril kleiner zijn dan 137 x 38mm.


Voor veel brildragers is deze speciale nachtbril een uitkomst. Door de speciale pasvorm sluit deze bril perfect over iedere gewone bril zodat de eigen brilsterkte behouden blijft, terwijl ook het comfort van een nachtbril ervaren wordt.

Dit is een nightview/nachtbril met gele lenzen (verhelderen het zicht), en is bedoeld om tijdens slechte weersomstandigheden of s`nachts in het verkeer gebruikt te worden. De werking van de contrastverhogende lenzen zorgt voor een betere diepteperceptie (vage contouren worden duidelijker zichtbaar waardoor je alles beter van elkaar kunt onderscheiden en er een betere diepteperceptie ontstaat).

 Een ander groot voordeel is dat hinderlijke schitteringen van bijvoorbeeld verblindende verlichting van tegenliggers, straatverlichting of flitsende lichtreclames worden geneutraliseerd. (Je houdt meer rust aan de ogen wat resulteert in minder oogvermoeidheid). De witte strepen op de weg, verkeersborden en andere wegmarkeringen worden duidelijker zichtbaar met een nachtbril.

opzetbril - overzetbril - nachtbril over bril - fitover - suncover - voorzet nachtbril - bril autorijden - opzet nachtbril - nachtbril - overzet nachtbril - night vision - gele glazen - om over eigen bril te dragen.

Informatie:

Merk
: Eurodeal
Maat
: Max. 137 x 38 mm
Kleur
: Yellow
Soort
: Cat 1, Day & Night
Keurmerk
: UV400, Non Polarized

Foto('s):

Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Vóór 15:00 besteld de volgende dag in huis

1 - 2 werkdagen

Voorraad

€ 29,95*
€ 24,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen
Rein -
Hadden reeds deze bril gekocht. Een vriend van ons wou net dezelfde bril omdat het echt goed werkt...
Hans -
Helemaal goed.Zeer tevreden.
Fr so -
Alles super danke
Kimmie -
Werk goed, maar zorg wel dat je eigen bril ook goed schoon is, anders is het effect een stuk minder.
Mariëlle Beenen -
Heb de bril nu een paar dagen en ben er ZEER blij mee. Wat een rust als je op je fiets langs de snelweg rijdt! Helemaal top
cm korfmaker -
Ik heb deze overzetbril nu 14 dagen en vind het een prima ding o ja, een nachtbril bedoel ik, en de service is uitstekend !!!
willlem -
Prima bril,snelle levering,perfect
Fred met die gele FLIP-bril -
verbazingwekkend goed effekt .. alle lastige tegenliggers met foute lampen zijn nu goed te hebben .. vooral die ellendige XENON-lampen vallen terug tot niet meer lastige lichten .. ook die maffe fietsers zonder licht en met donkere kleding zijn nog NET te omzeilen, omdat ook die beter opvallen.
Ook het frame houdt lastig ZIJLICHT GOED tegen .. dus MEER goed ZICHT VOOR de auto .. al met al een HEEL GOEDE investering in PURE veiligheid .. zou MEER bekendheid moeten krijgen ... UGH, ik heb GEZEGD
MG -
Goede bril, polariseert. Wegbelijning is beter zichtbaar en contrast gaat inderdaad omhoog.


Geen reviews gevonden.
Meer reviews