Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
    Nederlands Engels Duits
Een overzetzonnebril in plaats van een  zonnebril op sterkte.

U heeft een bril met multifocale glazen en u bent er erg tevreden over. Nu zou u ook graag een bril met zonneglazen op sterkte hebben. En natuurlijk het liefst met hetzelfde kijk en leescomfort als dat van uw eigen bril. U kan ervoor kiezen om een zonnebriil op sterkte te laten maken. Echter wanneer u multifocale glazen heeft zult u merken dat dezelfde kwaliteit zonneglazen ook vrijwel dezelfde prijs hebben als uw bestaande glazen. Een goede multifocale zonnebril op sterkte met gepolariseerde glazen kost al vlug een kleine €400,-. 

Wilt u een flinke besparing doen op uw zonnebril op sterkte en toch het comfort van uw eigen glazen behouden. Dan is de beste keus een overzetzonnebril met gepolariseerde lenzen. Een overzetzonnebril beschermd door zijn pasvorm uw ogen maximaal voor schadelijke UV stralingen of hinderlijke weersomstandigheden (regen, wind of zand). Ook de lenzen zijn vrijwel altijd uitgerust met een polarisatie-filter, en dit geeft u optimaal kijkcomfort. Een goede overzetzonnebril kost u ongeveer €25,- tot €35,- en is online ook nog eens in allerlei leuke uitvoeringen te verkrijgen. 

Met een overzetzonnebril bespaart u al snel een paar honderd euro, en het geeft u ook nog eens maximale bescherming en kijk comfort. 
  Eurodeal     26-11-2014 00:52     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.