Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
    Nederlands Engels Duits
€ 25,00* € 15,00*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Overzet nachtbril Shield zwart van het merk Revex. Deze fitover heeft een zwart montuur met gele glazen. Maat M. Inclusief softbag.  

Deze overzetbril past wanneer de afmetingen van uw eigen bril kleiner zijn dan 135 x 36 mm.

Voor veel brildragers is deze speciale nachtbril een uitkomst. Door de speciale pasvorm sluit deze bril perfect over iedere gewone bril zodat de eigen brilsterkte behouden blijft, terwijl ook het comfort van een nachtbril ervaren wordt.

Dit is een nightview/nachtbril met gele lenzen (verhelderen het zicht), en is bedoeld om tijdens slechte weersomstandigheden of s`nachts in het verkeer gebruikt te worden. De werking van de contrastverhogende lenzen zorgt voor een betere diepteperceptie (vage contouren worden duidelijker zichtbaar waardoor je alles beter van elkaar kunt onderscheiden en er een betere diepteperceptie ontstaat).

Een ander groot voordeel is dat hinderlijke schitteringen van bijvoorbeeld verblindende verlichting van tegenliggers, straatverlichting of flitsende lichtreclames worden geneutraliseerd. (Je houdt meer rust aan de ogen wat resulteert in minder oogvermoeidheid). De witte strepen op de weg, verkeersborden en andere wegmarkeringen worden duidelijker zichtbaar met een nachtbril.

opzetbril - overzetbril - nachtbril over bril - fitover - suncover - voorzet nachtbril - bril autorijden - opzet nachtbril - nachtbril - overzet nachtbril - night vision - gele glazen - om over eigen bril te dragen.

Informatie:

Merk
Revex
Maat
Max. 135 x 36 mm
Kleur
Yellow
Soort
Cat 2, Day & Night
Keurmerk
UV400, Non polarized

Foto('s):

Opties:

Variatie: Overzet nachtbril Shield zwart (M)

Verzendkosten

€ 0,00 

Vóór 15:00 besteld de volgende dag in huis

1 - 2 werkdagen

Voorraad

€ 25,00*
€ 15,00 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

combilamp@outlook.com - 13-02-2020 12:55

Goede service

WJ Liezen - 07-03-2015 20:00

Prima, nog beter dan ik had verwacht. Op het plaatje was de bril merkloos maar hij bleek bij ontvangst van het merk te zijn die ik graag wilde. Super!